Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Plasticane ovális műnád 1/3m zöld
9.490 Ft 4.999 Ft

Raktáron

Plasticane ovális műnád 1/3 m bambusz
7.799 Ft 4.999 Ft

Raktáron

Plasticane ovális műnád 2/3 m zöld
17.990 Ft 9.999 Ft

Raktáron

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!





Masszív, időjárás- és viharálló, megbízható belátás elleni védelem. Kiváló ár-érték arányú megoldás, ha a tartósság és a megbízhatóság a fő szempont. Ideális belátásgátló, teraszok, erkélyek, kerítések, rácsos tartók belátás elleni védelmére. UV-adalékkal készülő, ovális profilú műnád pálcákból áll, nejlon összefogatással.

Az ovális műnád profilok nagy teherbírású, tartós, minőségi megoldást kínálnak. A pálcák közötti távolság 0,5 mm, amely megegyezik az összekötő nejlon szál vastagságával. Az összekötő nejlon szálak a műnád tekercs alján és tetején, illetve köztesként, körülbelül 10 centiméterenként elosztottak. Az ovális műnád elemek névleges átmérője 15 mm.

Telepítés:

1. Méretre vágás

A műnád tekercs hossza könnyen csökkenthető. A nejlon szálak egy műnád pálca mentén vághatók, majd a vágott szálakat vissza kell csomózni. Egy pálca kiesik, de két tekercset kapunk. A tekercshossz növelhető a tekercsek végén található nejlon szálak összekötésével. Ha a műnád magasságát kell csökkenteni, például 0,8 m vagy 1,4 m magas tekercsre van szükség akkor a műnád kicsit nehezebben, de vágható is. A vágás alumíniumhoz használt, sűrű fogú fűrészlappal lehetséges. Körfűrésszel vágva, megfelelően nagy tárcsaátmérőt választva, a szállítási méretre összetekert tekercs vágható. Ha csak szúrófűrész áll rendelkezésre, akkor a tekercset kibontva és asztalra fektetve kell egy méter hosszú, 3-5 soros lappá hajtogatni a tekercset. A vágási vonalat kijelölve, majd a lapokat jól leszorítva, az 5-8 centiméteres fűrészpengével egyszerre 3-5 műnádszál vágható méretre.

2. Felszerelés

Fém vagy fa tartóelemekre kötöződrót segítségével rögzíthető a műnád. Szükség esetén U-profil alumínium fedőléc vagy téglalap profilú lefogóléc használható. E lécek csavarozással rögzíthetők.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?



Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb