Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Karácsonyi díszítés belátásgátlókkal

2021-12-17

Megszokhatták már tőlünk, hogy gyakran ajánlunk olyan megoldásokat, ahol a már meglévő termékeinket tudja újra felhasználni. Karácsonyra is hoztunk egy ilyen ötletet, amihez műsövény, buxus gömb, vagy műnövény paneljeinket használhatják fel.

A karácsonyi dekorációk általában ugyanazokból az elemekből épülnek fel: gömbök, világítás, mézeskalács és hasonló téli ihletettségű elemek. A legtöbbször pedig a karácsonyfára vagy zöld girlandokra kerülnek fel. Arra gondoltunk, ha ez a zöld növény az alap, akkor miért is ne használhatnánk fel az „örökzöld termékeinket”.

 

A műsövényt általában a kerítésre vagy erkélykorlátra rögzítjük, ezért nagyon aktuális, hogy ajánljuk a kerítés díszítésével kapcsolatos cikkünket, amit itt talál: KERÍTÉSEK ÜNNEPI DÍSZBEN

De nem csak a kerítésre szerelhető fel a műsövény, ha már beviszünk egy fát a nappaliba, miért ne vihetnénk be a műsövényt is. Tegyük a falra, vagy egy üzlet falára. Aztán, mint a fát díszítsük karácsonyi gömbökkel, fényfüzérrel, és nem csak egy sarkunk lesz, hanem egy egész fal felületünk, ami karácsonyi hangulatot áraszt.

 

 

 

Azonban ha már falat akarunk díszíteni, választhatjuk a műnövény paneleket is, amik nagyon könnyen szerelhetők. Nézze meg ebben a videóban, hogyan is.

A panelek könnyen egymásba pattinthatók, aztán a falra szegecseléssel, vagy felakasztássál is tudjuk rögzíteni.

A díszeket vagy kapóval tudjuk feltenni, amit a rácsos szerkezetbe akaszthatunk, vagy további műnövényeket, pl.: mikulásvirágos szúrhatunk bele.

Az előnye, hogy a díszektől megszabadítva, továbbra is díszíthető felületként tud funkcionálni, de teljesen lecsupaszítva is szép, ami az aprólékos kidolgozottságnak köszönhető.

A műnövény paneleket ITT találja.

 

 

 

 

Bejáratokat díszíthetjük a buxus gömbökkel. A termék gömb alakura nyírt buxus (puszpáng) sövényt mintáz.
Tegyük egy virágládába, vagy egy vödörbe. Csomagoljuk be a tartóládát, vagy csak kössük át egy piros szalaggal és már készen is vagyunk.

Természetesen ez a termék is olyan, amit minden évszakban használhat.

Ha meg szeretné rendelni ITT találja.

Ha megihlette valamelyik ötlet, vagy sajátot talált ki küldje el nekünk. Nagyon szívesen vesszük.

A képeket feltöltheti az ügyfélfiókban, amit jobb oldalon felül talál az oldalon.

Vagy elküldheti nekünk az info@keritesrendszerk.hu e-mail címre.

Boldog karácsonyt kívánunk!


Előző cikk:
Vissza:
Blog oldal