Blog

Karácsonyi díszítés belátásgátlókkal

A karácsonyi díszítéshez ajánlunk három terméket, amiből gyönyörű dekort tud varácsonyi. Kattintoson.


2021.12.17


5 ok a teljesen zár kerítés mellett

Akár a külvárosban, akár egy forgalmas környéken él, jó, ha van egy kertünk, amiben élvezhetjük otthonunk nyugalmát és kényelmét. Ennek biztosítására pedig legjobb választás a teljesen zárt kerítés.


2021.11.16


Egy étterem belső és külső térelválasztása Medves sűrű apácaráccsal

Medves apácarács tökéletesen alkalmas árnyas teraszok, meghitt étkezők kialakításához. Nem csoda tehát, hogy számos étterem hasznosítja. Akár Ön is ihlehet meríthet fél perce olvasással.


2021.01.25


Ügyfeleink kedvence: Ecoflex belátásgátló

Ha fém táblás kerítésünk takarásáról van szó, a legjobb választás az időtálló, könnyen szerelhető ecoflex szalagok, amiket nem tép a szél és csodásan variálatók.


2020.09.22


Mobil elhatárolás fa tábla felhasználásával

Három egyszerű lépésben elkészíthető fa paraván. Bemutatjuk lépésről lépésre, hogyan készíthetik el, akár a kezdő barkácsolók is.


2020.07.14


Bemutatjuk Greenly belátásgátlónkat

Miért jó választás a Greenly belátásgátló? A borostyánnal fedett apácarács előnyeit mutatjuk be Önnek, hogy megkönnyítsük a választást.


2020.06.12


Egyedi kerítés szabvány méretből- Fa táblák vágása és szerelése már meglévő alapra

A táblák bátran vághatók, ne féljünk a szabvány mérettől, mert sokkal könnyebben testre szabhatók, mint gondolnánk.
Az alábbi példa jól mutatja, hogy még a keretes tábla sem esik szét, ha azt szabni kényszerülünk.

 


2020.04.23


Zöld belátásgátló fa tábla felhasználásával

A rendetlen szomszéd képe már a múlté. Meglévő kerítésünkre kedvező akciós áron Mátra vagy Pilis kerítéstáblákat rögzíthetünk és az egységes fa deszka táblák képét növény tartóval vagy felfuttatott növényekkel még tovább szépíthetjük. Így egyéni mintákkal, színvilággal és látványhatással végképp megfeledkezhetünk a kertünket zavaró problémás szomszédról.


2018.04.23


Tavaszi belátásgátló ajánlatok a Kerítésrendszerek Kft.-től

Elérkezett a Tavasz, kezdődhetnek a kerti munkálatok. Ezúttal új belátásgátló hálók és árnyékolók érkeztek raktárunkba, melyeket kedvezményes áron rendelhet meg webhopunkban.


2018.04.04


A domboldalon futó kerítés is lehet átláthatatlan

A domboldalon futó kerítés is lehet átláthatatlan. A kertünkbe való belátást számos eszközzel oldhatjuk meg, de ez természetesen attól is függ, milyen kerítés építésén gondolkozunk, milyen anyagok állnak a rendelkezésünkre.


2017.11.07


Privát élettér kialakítása szakszerűen, avagy a belátásgátló optimális elhelyezése

Szeretnénk megőrizni privát szféránkat és csak szeretteinkre koncentrálni. Egy új ház építésekor, vagy egy ház megvásárlásakor azonban kevés figyelmet szánunk arra, hogy megfigyeljük, hogyan lehet elbújni az idegen, kiváncsiskodó tekintetek elől. 


2017.11.01