Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

ECOFLEX műanyag záró sín 19cm, antracit
190 Ft

Raktáron

ECOFLEX műanyag záró sín 19cm, zöld
199 Ft

Raktáron

ECOFLEX Light betét műanyag 190mm x 35m Antracit 450g/m2 + 20db zárósín
13.199 Ft 11.990 Ft

Raktáron

ECOFLEX Light betét műanyag 190mm x 35m zöld 450g/m2 + 20db zárósín
13.199 Ft 11.990 Ft

Raktáron

ECOFLEX Light betét műanyag 190mm x 35m világos szürke 450g/m2 + 20db zárósín
13.199 Ft 11.990 Ft

Raktáron

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Az Ecoflex 2D és 3D típusú fémkerítés elemekbe fűzhető műanyag szalaggal teljes és részleges átlátásgátlás is megoldható, tetszés szerint variálható. Tetszetős, átláthatatlan vagy részben felületeket tudunk létrehozni vele. Nem csak a befűzés mintájával, hanem a csíkok színének váltogatásával még látványosabb felületeket hozhatunk létre.

Az Ecoflex szalag 19 mm széles, 35 m hosszú tekercsben kapható belátásgátló, bárki számára könnyen telepíthető. Először a szalagot feldaraboljuk a megfelelő méretre úgy, hogy a tábla első és utolsó függőleges pálcájára vissza tudjuk hajtani. Ezután kezdődhet a befűzés majd a végek rögzítése. Ha végeket Bridfix műanyag gyorskötözővel rögzítjük, akkor a csíkot ráhajtjuk a fém pálcára és két lyukat fúrunk bele a két szélétől 2-3 centiméterre és ezeken a lyukakon átfűzzük a gyorskötözőket és feszesre húzzuk azokat. A túllógó végeit levágjuk.

Az Ecoflex záró sín könnyű és esztétikus lezárást biztosít a kerítéselemek végződésénél.

Komplett kerítésrendszerek belátásgátlásakor érdemes számításba venni Ecoflex szettjeinket, melyeket kedvező áron elérhetőek. A szettek előnye az áruk mellett, hogy zárósínekkel együtt komplett megoldást kínálhatnak.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb