Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Rúdfák, rönkök 5x200 cm
2.290 Ft 1.250 Ft

Raktáron

Felezett rúdfa 7x250 cm
1.390 Ft 1.250 Ft

Raktáron

Rúdfák, rönkök 8x300 cm
3.990 Ft

Raktáron

Rúdfák, rönkök 10x300 cm
6.290 Ft 4.890 Ft

Raktáron

Rúdfák, rönkök 12x300 cm
12.490 Ft 10.490 Ft

Raktáron

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

A házilag összeállítható rúdfa kerítés igazi kuriózum hazánkban. A kerítés kialakításához több méretben választhat rúdfát. Gátolja a belátást és tompítja a kívülről érkező zajhatást is.

Könnyen megépíthető, lehetőséget ad különböző hosszúságok és magasságok kialakítására akár egy szakaszon belül is. Rögzíthető fém és fa oszlopokra is, de az igazi hangulatát fa oszlopokra rögzítve érhetjük el. Telepítésénél ügyelni kell arra, hogy a fa oszlop földfelszín alá kerülő része valamilyen víztaszító anyaggal le legyen kezelve (pl. szurokba mártás, alvázvédő, stb.). Ezzel megakadályozzuk az oszlopok elkorhadását. Ha a tartó oszlopokat egymástól megfelelő távolságban elhelyeztük, hozzákezhetünk a rúdfák felszereléséhez alulról kezdve és felfelé haladva.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb