Árnyékoló hálók


Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Napvitorla feszítő (egy sarokhoz kötél nélkül)
1 350 Ft

Raktáron

 db 

Solartex árnyékoló háló 3x4m sötétzöld 70g/m2 (44171)
3 890 Ft 3 490 Ft

Raktáron

 db 

Solartex árnyékoló háló 4x5m sötétzöld 70g/m2 (44172)
6 290 Ft 5 590 Ft

Raktáron

 db 

SUN-NET napvitorla 3x3x3 m zöld
8 490 Ft 7 290 Ft

Rendelésre

 db 

SUN-NET R7 4x5m árnyékoló háló, zöld
8 790 Ft 6 290 Ft

Rendelésre

 db 

SUN-NET R7 3x4m árnyékoló háló, zöld
5 190 Ft

Rendelésre

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Termékleírás

A különleges hurkolási technológiával készülő nap árnyékoló háló szettek kiválóan alkalmasak belátás korlátozásra, teraszok, erkélyek, kiskertek esetében intim, zárt terület kialakítására. Védenek a nap sugárzása és az eső ellen. Fontos szempont a megbízható működés, időjárásállóság. Esztétikus megjelenés mellé meghatározó tényezővé vált az UV stabilitás, nem csupán azért, mert a napfény nem fakítja ki a ponyva színét, hanem azért is, mert megvéd bennünket – bőrünket, szemünket - a nap káros sugaraitól.

Mérete: 3x4 m és 4x5 m Anyaga: UV-álló HDPE műanyag (185 g/m2) 70 % árnyékolás Egy garnitúra tartalma: - 1 db kifeszíthető árnyékoló háló

Telepítés: Ez az árnyékoló háló a szélek jóvoltából, azokat megfogatva feszíthető ki. Ajánlott feszesen és enyhén ferdén feltenni, hogy ne álljon meg rajta csapadék, falevelek.

A napvitorla hűsítő árnyékot ad és megvédi Önt és családját az esőtől is. Az erősített széleknek és a sarkokban kialakított rozsdamentes gyűrűknek köszönhetően könnyen felszerelhető. Ajánlott feszesen kissé ferdén felhelyezni, hogy az esővíz és a falevelek ne álljanak meg rajta. A téli időszakban akár le is szerelhetjük, majd tavasszal újra kifeszíthetjük. Használhatjuk teraszokon, kertekben, homokozók felett.


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!