TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Privát élettér kialakítása szakszerűen, avagy a belátásgátló optimális elhelyezése

2017.11.01

Életünk nagy részét nem ott töltjük, ahol szeretnénk: dolgozunk, egyik helyről rohanunk a másikra. Amikor hazaérünk egy zaklatott nap után, szeretnénk teljes egészében saját életterünket élvezni, megőrizni privát szféránkat és csak szeretteinkre koncentrálni.

Egy új ház építésekor, vagy egy ház megvásárlásakor azonban kevés figyelmet szánunk arra, hogy megfigyeljük, hogyan lehet elbújni az idegen, kíváncsiskodó tekintetek elől.

A következő képsorral szeretnénk bemutatni, hogy sík és lejtős terepen egyaránt lehetőségünk van  az általunk leginkább használt területeket elrejtésére. Ezekkel az egyszerű, mégis szemléletes rajzokkal könnyedén megtervezhetjük a belátásgátló háló, műsövény, vagy akár élősövény helyét és méretét. 
A már kész kerítés helyét természetesen nem egyszerű megváltoztatni, de a kerítést magasítani, vagy akár a telek elrendezésén változtatni máris könnyebb megoldás.

Piros színnel jelöltük a kerítésen kívülről látható területet, zölddel a belátásgátló hatását, kékkel pedig a területünkről belátható teret.

Sík területen való beláthatóság belátásgátló nélkül és annak elhelyezésével

Belátásgátló hatása az utcához képest lejjebb fekvő terület esetében

Belátásgátló hatása az utcához képest magasabb helyen fekvő terület esetében