TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Bemutatjuk Greenly belátásgátlónkat

2020.06.12

 Sok fejfájást okozott a kerítésre felfuttatott növények gondozása, esztétikus kinézetének hiánya? Az év minden napján szépen zöldellő borostyánt szeretne látni, hiszen nem csak a melegebb hónapokban van szüksége a terek elválasztására? Nem kíván mindig egy teljesen elszigetelt falat/átláthatatlan kerítést nézni és sincs ideje a növények gondozására? Mind ezen problémákat egy egyszerű de nagyszerű módszerrel meg lehet oldani!

Cégünk kedvező áron kínál Greenly belátásgátló rácsot, melyeket 1x2 méteres kiszerelésben értékesítünk. Na de mi is az a Greenly? Ez egy egységesen mindig zöldellő, gondozást nem igénylő, élethű borostyánlevelekből álló belátásgátló. Akár egész kertünket, akár csak egy teraszt is elszeparálhatunk ezzel a különleges belátásgátlóval. Nagyon jól mutat, ha apácarácsokkal, térelválasztókkal kombináljuk.

Gyakran használják éttermek, kávézók kültéri területeinek elválasztására, illetve takarására. Felszerelése nem igényel szakmai tudást, könnyen és gyorsan teremthetünk barátságos hangulatot épületeken belül és kívül egyaránt.

Egyszerű szerelése mellett könnyen méretre lehet vágni termékünket vagy akár egymáshoz is rögzíthetjük, ezáltal nagy felületeket is lefedhetünk vele. Rögzítését kötöző dróttal vagy bridfix rögzítőkkel oldhatjuk meg és már is gyönyörködhetünk esztétikus otthonunkban.

Nem kell aggódnunk többé az időjárás okozta károk miatt, élethű borostyánleveleink már kiesnek a károkozók potenciális célpontjai közül és ebben a rohanó világban a növényünk gondozására szánt időt valami sokkal értékesebb dologra fordíthatjuk.

Bán Rebeka